Meer resultaten voor bootcamp kosten


bootcamp kosten
Bootcamp company welkom.
Deze kaart is vooral geschikt voor mensen met een onregelmatig leven. Geen maandelijkse kosten en alle vrijheid die je nodig hebt. Je strippenkaart is max. 3 maanden geldig. Start met een gratis proefweek. Onbeperkt trainen abonnement. 2950, per maand. Onbeperkt trainen bij alle onze bootcamplocaties van The Bootcamp Company in Nederland.
naambordje voordeur
De TotalFysio bootcamp in Eindhoven! TotalFysio.
Twijfel je nog of het TotalFysio Bootcamp ook iets voor jou is? Neem dan contact op met een van ons fysiotherapeuten via email pauline@totalfysio.nl of bel naar 040-2516007. Met sportieve groeten., Linda, Pauline, Lisa. Kosten: 10 euro per afspraak. Hoe lang: 8 weken.
amerikaanse koelkast
Bootcamp Fysiotherapie GC Winsum Fysiotherapie de Marne.
De trainingen zijn voor doorzetters en mensen die niet bang zijn om vies te worden en graag iets willen bereiken! Wat kost Bootcamp? De trainingen zijn onder begeleiding van een sportinstructeur, de kosten bedragen 1500, per maand. Winsum donderdag 18.30-19.30 uur.
dameshorloges
kosten bootcamp.
Bootcamp Logo Geldrop. LOGO beschikt inmiddels over 6 gediplomeerde Bootcamp trainers, die jou, allemaal op hun eigen manier, 15, uur lang intensief Bootcamp training geven. En voor de kosten hoef je het zeker niet te laten, per les slechts 175!
bootcamp de bilt
Bootcamp Amersfoort Personal Trainer Club.
Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessure kleiner. Wat zijn de kosten van bootcamp in Amersfoort? Je kunt al onbeperkt gebruik maken van onze bootcamp in Amersfoort voor 15 euro per maand.
Tarieven The Bootcamp Club.
Bel: 020 760 67 60. Officieel partner van Nike. Start direct met abonnement. Start direct met programma. Start direct met rittenkaart. Eerste keer bootcamp. Bootcamp vanaf 16 jaar. 2500, / MAAND JAARABONNEMENT. 1 X PER WEEK SPORTEN. REGULIERE TRAININGEN SPECIALS.
Bedrijfsbootcamp Citybootcamp.
Kom sporten bij Bootcamp Oss! Kom sporten bij Bootcamp Tilburg! Kom sporten bij Bootcamp Venlo! Start je eigen locatie. City Bootcamp is de snelst groeiende buiten sportschool van Nederland. Wil jij graag in jouw plaats een City Bootcamp vestiging beginnen?
Wat zijn de gemiddelde kosten voor een bootcamp training? Bewust Fit.
De kosten van de bootcamp training. Om mee te kunnen doen aan onze bootcamp training betaal je per maand of in de vorm van een rittenkaart. De kosten voor een maandabonnement zijn 4700, per maand. Een rittenkaart heb je voor 7500, dan krijg je 10 credits.

Contacteer ons